Nieuws

Gerald Hielckert is vanaf 1 februari onze nieuwe beheerder. Wij wensen hem heel veel succes! Zijn e-mailadres is: beheer@stichtingdetreffer.nl en telefonisch is hij bereikbaar onder nummer 06 3865 7098

Buiten staat een blauwe papiercontainer. De groene​​ restafvalcontainer wordt nu nog 2x per maand opgehaald, de papiercontainer 1x per maand.

De drankprijzen blijven vooralsnog hetzelfde, alleen de prijs van wijn is vanaf 1 januari €3,00.

Nieuws van bestuur

Welkom op de vernieuwde website van Stichting Sociaal Cultureel Werk de Treffer.

Er is de afgelopen periode hard gewerkt om onze website te actualiseren
en in nieuw moderner jasje te steken. Wij denken dat wij daarin geslaagd zijn.
Een welgemeend “dank je wel” aan de betrokken vrijwilligers is dan ook zeer op zijn plaats!

Verder is het nu onze taak u middels deze website op de hoogte te houden van alle actuele en relevante informatie over onze stichting en de activiteiten in onze accommodatie D’n Dörpel.

Mocht u opmerkingen of ideeën hebben over deze website, laat het ons dan weten. webmaster@stichtingdetreffer.nl